Om oss


Promillen.no ble grunnlagt av en ung lektor som bestemte seg etter flere opplevelser med diverse alkometer som var dårlige, useriøst dyre, samt mange bekjente som har fått bøter søndag formiddag for ulovlig promillekjøring - å ta saken i egne hender.

Målet er at alle nordmenn skal kunne ha en god promillemåler liggende i både  bilen og båten. På søk etter en enkel, presis og rimelig promillemåler uten krav til munnstykker og rekalibrering av god kvalitet fant jeg til slutt "Promillen 1.0" som er sertifisert til bruk i Norge. Med Promillen 1.0 foreligger det et mål og ønske om å bidra til at skandinaviske bilveier og sjøtrafikk er fri for førere med ulovlig promille. Gjennom å tilby en reliabel promillemåler til folket med best pris, er det trolig at flere mennesker går til innkjøp av en promillemåler som kan gi dem rikelig veiledning om hvor skikker de faktisk er som sjåfør før de vurderer å sette seg bak rattet. 

I 2020 skyldes en tredjedel av alle trafikkulykker rus. Og ifølge tall fra 2017-2019 skyldes også rus over 1/3 av alle dødsulykker tilknyttet ruskjøring til sjøs.

Gjennom å sørge for lavest mulig konkurransedyktig pris av Promillen® 1.0 slik at flere går til innkjøp av promillemålere med god kvalitet, tror og håper vi at flere veier og sjøtrafikk kan bli tryggere.